7 Nisan 2010 Çarşamba

Besinler Hakkında Bilmedikleriniz

7 Nisan 2010 Çarşamba |
Besinler Hakkında Bilmedikleriniz

Şekerin besin değeri azdır. Ne vitamini, proteini, minerali vardır, ne de yağı ve lifi. Sadece kaloridir.

Tatlı yeme ihtiyacınızı pekâlâ meyvelerdeki tabi şekerden sağlayabilirsiniz.

Sebzeler gibi kimi besinler yağda kızartıldıklarında yağ çekerler, et gibi bazıları da yağlarını kaybederler. Sosis, pastırma gibi şeyleri ağır ateşte kızartırken tavaya yağ koymanıza gerek yoktur. Zira pişerken yağ salarlar.

Rejim yapacaksanız bir hafta boyunca yiyip içtiklerinizin bir listesini yapın.

Arada bir, bir şeyler atıştırmak, içmek metabolizmanızı hızlandırır. Böylece de kalorileri daha hızlı yakarsınız. Ama dikkatli olun, dozunu kaçırmayın! Yoksa kilo


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder



sağlık Site istatistikleri
 
Sağlık ve Diyet